joi, 14 august 2008

lumea ma invidiaza

sa moara dusmanii mei . Si ce daca e folosita si de manelisti, cocalari etc.......un profesor universitar nu poate sa o foloseasca?

...sa moara ....

Mi se intampa lucruri ciudate. Visez noaptea studenti. Oare sunt asa de atasat de ei??

2 comentarii:

anita spunea...

buna! sunt o femeie trecuta de arsta tineretii. am gasit intamplator aceasta pagina.nu am multe scoli dar suficiente pentru a ma putea pronunta in ceea ce cred despre succesul vietii.unii strang in brate victoriile blande altii prefera spinii.cred ca sunt o femeie blanda si ma bucur cand vad in jurul meu zambete.as dori ca toata lumea sa priveasca prin ochiul blandetei.poate asa vom pute trece mai usor peste furtuna vietii. va respect felul de a fi ,sau mai bine zis respect respectul care il impuneti.singura problema e ca suntem total diferiti. si eu simt ca sunt respectata de cei din jur numai ca nu tremura nimeni in fata mea si nici nu ma vorbesc pe la spate.asta ce e drept imi place tare.oare de ce ne dorim uneori sa fim cei mai tari?ne ajuta la ceva?
nu cred .dorm mai bine cand nu-mi visez elevii noaptea.sa-i lasam sa se gandeasca la zane ca poate asa ne ineaca balaurul.ce nevoie avem de el? viata e mai dulce in armonie si daca ne zice cineva multumesc din inima nu de la suprafata mai retraim o data succesul.eu zic sa incercam sa-i ajutam pe cei ce depind de noi sa sa straluceasca fara amintiri intunecate .sa-i lasam sa descopere singuri binele primit de la cei care le-au fost indrumatori.asa vom simti ca suntem piatra din temelie.sa alungam eclipsa de soare in pustiuri unde nu-i simte prezenta nimeni. cu mult respect anita

jhonny spunea...

deci mai prostule care esti nu pot sa nu iti zic cate ceva despre fapta ta mare care ai realizat.o cu acest blog.In primul rand sa faci tu cate a facut omul asta,sa ai mintea care o are si puterea de a se "zbate" cand altii o "lasa balta" si tot asa multe altele.Daca te crezi asa de important, sau ai fost asa prost de nu ai promovat un examen si de descarci prin prostii din astea atunci ar fi bine/macar politicos sa lasi acest mesaj aici si sa nu il stergi.Sa vezi si tu cum te apreciaza lumea.Fii barbat nu te ascunde dupa aceste insemnari(note).Daca o sa lasi mesajele scrise de fiecare om ce intra aici si cunoaste situatia o sa fii "apreciat cu adevarat".Promit sa dau linkul la cat mai multa lume de parere cu mine.Doamna daca chiar mancati tot ce vi se da pe tava chiar daca e un mare C*** atunci nu cred ca lectiile de viata scrise sunt bine primite.Interesati-va de situatie si dupa aia dati o parere.Este clar ca acest om nu a scris nici un cuvant aici,si cine a scris cu adevarat ar trebuii sa lase toate mesajele scrise :doar este un blog pentru libera exprimare despre o tema pusa(daca se stie menirea blog-urilor).