joi, 25 septembrie 2008

sunt un produs al comunismului

Adevarul e ca m-am simtit bine in acea perioada. Din acest motiv inca vreau sa pastrez o nuanta si in facultatea pe care o predau.

Daca un student gandeste putin altfel si tinde spre alceva decat preadau eu ( si nu prea il intereseaza materia mea ) el trebuie reeducat in spiritul tovarasului profesor.ma-ntelegi? ceva de genul concepţia determinismului.

sa fiti destepti si fara frica TOVOVARASI

Un comentariu:

jhonny spunea...

deci mai prostule care esti nu pot sa nu iti zic cate ceva despre fapta ta mare care ai realizat.o cu acest blog.In primul rand sa faci tu cate a facut omul asta,sa ai mintea care o are si puterea de a se "zbate" cand altii o "lasa balta" si tot asa multe altele.Daca te crezi asa de important, sau ai fost asa prost de nu ai promovat un examen si de descarci prin prostii din astea atunci ar fi bine/macar politicos sa lasi acest mesaj aici si sa nu il stergi.Sa vezi si tu cum te apreciaza lumea.Fii barbat nu te ascunde dupa aceste insemnari(note).Daca o sa lasi mesajele scrise de fiecare om ce intra aici si cunoaste situatia o sa fii "apreciat cu adevarat".Promit sa dau linkul la cat mai multa lume de parere cu mine.